Ushqimet që mund të konsumojë një fëmijë nga 4 muajsh deri në 12+ muajsh.

0
20409

Ushqimet që mund të konsumojë një fëmijë nga 4 muajsh deri në 12+ muajsh.

baby-food

 

frutadritheraperimebulmetvez mishte tjera

 

SHËNIM: Ushqimet që kanë shenjën ( * )nënkuptojnë që kanë alergene të lartë, kështu që duhet t’i përdorni me kujdes dhe nga pak pasi mund të shkaktojnë alergji tek fëmijët.