Rutina-menuja ditore e një bebeje 5 muajsh që ushqehet me formulë.

0
5242

Rutina-menuja ditore e një bebeje 5 muajsh që ushqehet me formulë.

dad_feeding_baby_bottle
6:00 a.m.: Bebi zgjohet dhe pi 240 ml formulë.

6:00 – 7:00 a.m.: Koha e lojës me babin.

7:00 a.m.: Ushqehet me çereal dhe pure frutash për bebe.

8:30 – 10:00 a.m.: Dremitja e parë e gjumit.

10:00 – 11:00 a.m.: Koha e lojës.

11:00 a.m.: 180 ml – 240 ml formulë dhe një kavanoz i vogël me pure frutash.

12:00 deri në 2:00 ose 3:00 p.m.: Dremitja 2.

3:00 p.m.: 180 ml – 240 ml formulë.

3:00 – 6:00 p.m.: Koha e lojës.

6:00 – 6:30 pm: Shëtitja e pasdites me karrocë.

6:30 p.m.: Çereale bebash dhe pak perime.

6:45 p.m.: Koha e banjos/dushit.

7:00 p.m.: Lutjet, 240 ml formulë, ndërrimi i pelenës.

7:15 p.m.: Koha e gjumit. Bebi fle deri të nesërmen tjetër.