Qumështi i Gjirit Vs. Formula. Vlerat për secilin.

0
4674

Për të parë vlerat dhe gjithë përbërësit e qumështit të gjirit dhe formulës klikoni në linkun më poshtë:

What-is-in-Breastmilk-Poster

PDF LINK