Pure molle dhe dardhe për bebe.

0
7451

Përbërësit:

• 1 mollë

• 1 dardhë

Përgatitja:

puremolledardhe

1. Largoni lëvoren e mollës dhe dardhës

2. Largoni bërthamën dhe pritini

3. Shtoni 10 lugë ujë në një enë të vogël për zierje

4. Zieni mollën dhe dardhën në temperaturë të ulët derisa të zbuten

5. Bluajini me mini blender apo shtypini me pirun.

# Kombinimet tjera të mira mund të jenë banane dhe kajsi apo kumbullë dhe pjeshkë.

Pa gluten, pa grurë, pa qumësht dhe pa vezë.