Përbërësit:

  • 175g patate e ëmbël
  • 100g brokoli
  • Qumësht i zakonshëm i foshnjës 30ml

Pregatitja:

  1. Qeroni pataten e ëmbël dhe prijeni në copa.
  2. Vendoseni në një tigan, të mbuluar vetëm me ujë mjaftueshëm sa të mbulohen patatet dhe lërini të ziejnë për 5 minuta.
  3. Shtoni lulet e brokolit në tigan; mbulojini dhe gatuajini për 5 minuta. Perimet tani duhet të jenë të buta.
  4. Hiquani ujin. Shtoni qumështin në tigan dhe pastaj duke përdorur një blender formoni një pure të butë.
  5. Shërbejeni në temperaturë dhome ose të ftohtë.

Të dhëna mbi recetën:

maxresdefault_compressedMosha: 5 deri në 7 muajsh

Pa gluten

Vegjetarian

Asnjë Përbërës i Shtuar veze

Vakt kryesor

Përmban: Perime dhe formulë ose qumësht gjiri