Pure kungulli për bebe.

0
7658
Përbërësit:

• Merreni një kungull të vogël, largoni lëvoren, përgjysmojeni, largoni farat dhe prejeni në kube të vogla nga 2 cm.

 

pure_kungulli

Përgatitja:

1. Zieni kungullin në ujë, avull apo mikrovalë derisa të zbutet.

2. Pastaj hidheni në blender për ta bluar derisa të fitoni një masë homogjene.

3. Hidhini qumësht të cilin e përdorni për foshnjen apo ujë të vluar, për të fituar dendësinë e dëshiruar të puresë.

Pa gluten, pa grurë, pa qumësht dhe pa vezë (nëse gjatë pergatitjes keni përdorur ujë).