Përbërësit:

• 1 dardhë e pjekur e vogël

 

Përgatitja:

Pure_dardhash

1. Merreni dardhën lajeni, hiqini lëvozhgën, prejeni dhe largoni bërthamën.

2. Ziejeni në një tigan me një sasi të vogël të ujit deri sa të zbutet (rreth 5 minuta).

3. Bluajeni në blender dhe pureja është e gatshme për foshnjen tuaj.

Pa gluten, pa grurë, pa qumësht dhe pa vezë