Përbërësit:

• 1 patate

• 1 brokoli

Përgatitja:

pure_brokoli_dhe_patate

1. Hiqni gjethet e brokolit dhe pritini në lulëza

2. Largoni lëvoren e patates, priteni dhe ziejeni

3. Vendoseni brokolin në një avullore dhe vendoseni në një tigan me ujë të valë.

4. Mbulojeni dhe zieni përreth 10 minuta gjersa të zbutet

5. Bluajini me mini blender (mikser).

# Kombinim tjetër i mirë mund të jetë karrotë, patate e ëmbël dhe bizele

Pa gluten, pa grurë, pa qumësht dhe pa vezë.