Përbërësit:

  • 1 gjoks pule pa lëkurë
  • Gjysma një patateje të ëmbël, e qëruar dhe copëtuar
  • Një e treta e një rrepe suedeze, e qëruar dhe copëtuar imët
  • 1 karotë, e qëruar dhe copëtuar

Pregatitja:

  1. Piqeni fileton e pulës në furrë derisa ajo të jetë gatuar plotësisht.
  2. Ziejini perimet në avull derisa të zbuten.
  3. Imtësisht prisni pulën e gatuar në copa të vogla.
  4. Përziejeni me blender pulën dhe perimet së bashku për të formuar një pure të butë, duke përdorur disa nga uji i avullit për të rregulluar qëndrueshmërinë e puresë.

Të dhëna mbi recetën:

BabyDhal 2

Mosha: 6 deri në 12 muajsh

Pa gluten

Asnjë Përbërës i Shtuar Veze

Vakt kryesor

Përmban: Pulë dhe perime.