Në javët e para të heqjes së gjirit, synoni për një përbërje më të lëngshme të ngjashme me kremin ​​e hollë.

Përbërësit:

  • 1 kavanoz pjeshke në lëng natyral (213g)
  • 30ml Qumësht i zakonishëm i foshnjës
  • 4 lugë oriz për beba

Pregatitja:

  1. Hiqini pjeshkat nga lëngu dhe vendosini në një enë bashkë me qumështin dhe orizin.
  2. Përdorni një blender për t’i bërë pjeshkat pure pa krijuar asnjw gungë.
  3. Shërbejeni në temperaturë dhome ose të ftohtë.

Të dhëna mbi recetën:

Peach_pudding_600x440

Mosha: 4 deri në 6 muajsh

Pa gluten

Vegjetarian

Nuk ka përbërës veze të shtuar

Ëmbëlsirë

Snack

Përmban: Fruta dhe bulmet