WordPress database error: [The table 'm1pq_wfConfig' is full]
INSERT INTO m1pq_wfConfig (name, val, autoload) values ('lastPermissionsTemplateCheck', '1586407297', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE val = '1586407297', autoload = 'yes'

WordPress database error: [The table 'm1pq_wfConfig' is full]
INSERT INTO m1pq_wfConfig (name, val, autoload) values ('serverDNS', '1586407297;8645;162.144.212.137', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE val = '1586407297;8645;162.144.212.137', autoload = 'yes'

WordPress database error: [The table 'm1pq_options' is full]
UPDATE `m1pq_options` SET `option_value` = '1586407298.1139690876007080078125' WHERE `option_name` = '_transient_doing_cron'

Si të mbroni kokën e bebit tuaj - Bota e Bebave

WordPress database error: [The table 'm1pq_wfHits' is full]

Home Informacione Si të mbroni kokën e bebit tuaj

Si të mbroni kokën e bebit tuaj

0
Si të mbroni kokën e bebit tuaj

Harxhoni disa minuta per te mesuar se si të mbroni kokën e fëmijës tuaj nga dëmtimi.

Paralajmërim
Konsultohuni me mjekun tuaj për këshilla për kujdes dhe trajtim nëse fëmija juaj ka pësuar një dëmtim në kokë.

A e dini se?
Shaken baby syndrome ( Sindromi i tronditjes se foshnjave ) është shkaku i 95 për qind të dëmtimeve serioze në kokë në foshnjat më të vegjel se 12 muajsh.

Për më tepër ndiqni videon me poshtëme :

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
A Kërkoni Një Gjumë Më Të Rehatshëm Për Bebin Tuaj ?Kliko për më tepër
+

WordPress database error: [The table 'm1pq_wfHits' is full]