Mango Tango për bebe.

0
7403

(rekomanduar  për 6 muaj +)

Përbërësit:
1 mango të pjekur
1 banane të pjekur
1 pjeshkë të pjekur
1/2 gotë me krem kosi

Përgatitja:

I qeron frutat dhe i fut në mixer, ushqehet në formë pureje.