KËSHILLA MBI HIGJIENËN DHE SHËNDETIN E GJIRIT.

0
6225
Smiling doctor standing in the foreground

KËSHILLA MBI HIGJIENËN DHE SHËNDETIN E GJIRIT.

11855623_1630219893887619_37111956920931563_n

Në mënyra të ndryshme, njerëzit flasin për higjenën personale. Realizimi i dy dusheve trupore në ditë, tregon se mbahet një higjenë personale shumë e mirë.

Kaq larje janë të mjaftueshme edhe për gjoksin që ushqen me qumësht fëmijën, disa herë në ditë.
Gjoksi nuk ka nevojë të disifektohet, përpara dhe pas dhënies së gjirit.
Pastrimi i gjirit vazhdimisht, provokon pakësimin e yndyrnave natyrale të lëkurës duke krijuar si pasojë tharjen ose formimin e ragadeve në thithkën e gjirit.

11831644_1630219933887615_3451830784362570593_n
Përveç kësaj në zonën për rreth thithkës humbet aroma, e cila me erën e saj e ndihmon neonatin, fëmijën e vogël, të orientohet drejt gjirit.

Për më shumë informacione rreth problemeve të gjirit klikoni këtu.