Jashtëqitja e bebit si pasojë e ushqyerjes nga qumështi me kalori të pakta.

0
7262

Jashtëqitja e bebit si pasojë e ushqyerjes nga qumështi me kalori të pakta.

11899969_1633010346941907_2156757245854363376_n

Nëse ju shihni se në pelenat e fëmijës ka jashtëqitje në ngjyrë jeshile të hapur dhe e hollë në konsistencë, si ngjyrë algash pak a shumë, kjo do të thotë se fëmija juaj është duke pirë më shumë qumështin e parë se sa atë të trashin e kremoz që është plot me yndyra dhe kalori.

Kjo do të thotë se ju nuk po e ushqeni gjatë mjaftueshëm nga njëri gji bebin tuaj, çka më pas mund të rezultojë në një peshë më të ulët të zhvillimit të bebit.

11230113_1633010293608579_1373199679586855075_n

Për më shumë informacione mbi përbërjen e qumështit të gjirit mund të klikoni këtu.