WordPress database error: [The table 'm1pq_options' is full]
UPDATE `m1pq_options` SET `option_value` = '1586344543.1131451129913330078125' WHERE `option_name` = '_transient_doing_cron'

Ja sa kohë mund të rezistojë qumështi i gjirit pa u vendosur në frigorifer. - Bota e Bebave

WordPress database error: [The table 'm1pq_wfHits' is full]

Home Gjidhenia Ja sa kohë mund të rezistojë qumështi i gjirit pa u vendosur në frigorifer.

Ja sa kohë mund të rezistojë qumështi i gjirit pa u vendosur në frigorifer.

0
Ja sa kohë mund të rezistojë qumështi i gjirit pa u vendosur në frigorifer.

Është e vështirë të besohet se qumështi mund të qëndrojnë jashtë frigoriferit dhe të mos prishet, por kur bëhet fjalë për qumështin e gjirit, është e vërtetë. Kjo për shkak se qumështi i nënës është një antibiotik i shumëllojshëm, i aftë për të vrarë shumë baktere dhe viruse.

Edhe pse disa ekspertë thonë se qumështi i gjirit mund të mbahen në temperaturë normale të dhomës për deri në tetë orë pa rrezikun e rritjes bakteriale, mirë është të mos mbahet jashtë për më shumë se katër deri në gjashtë orë.

Nëse nuk mund t’a ruani  qumështin e gjirit në një frigorifer, pasi keni bërë pompimin – për shembull, në qoftë se nuk keni frigorifer në punë apo jeni shpesh në lëvizje – ruajeni qumështin tuaj në një ftohës të izoluar me akull.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
A Kërkoni Një Gjumë Më Të Rehatshëm Për Bebin Tuaj ?Kliko për më tepër
+

WordPress database error: [The table 'm1pq_wfHits' is full]