Jeni duke hasur vështirësi përgjatë Laktacionit ? Gjidhënia e bebit tuaj nuk po shkon si duhet?

0
3770
151907662

Jeni duke hasur vështirësi përgjatë Laktacionit? Gjidhënia e bebit tuaj nuk po shkon si duhet? Jeni të shqetësuara nëse keni mjaftueshëm sasi qumështi gjiri për të përmbushur nevojat e bebes tuaj?

Për herë të parë në Shqipëri vjen shërbimi më i ri dhe më i nevojshëm për nënat pas lindjes së fëmijës, Specialist i Çertifikuar Laktacioni/Gjidhënieje. Një fushë krejt e re dhe e panjohur në kulturën e vendit tonë, por kaq shumë e nevojshme për nënat të cilat hasin vështirësi nga më të ndryshmet përgjatë periudhës së ushqyerjes së bebit me gji.

Në këtë hapësirë, do të gjeni ndihmë për çdo problem që mund të hasni, duke filluar që nga pozicionet korrekte të gjidhënies, në planet për çdo nënë-fëmijë mbi probleme karakteristike si psh: Sasia E Pakët E Qumështit Të Gjirit, Bebi Refuzon Gjirin Ose Beberonin, Keni Thitha Të Sheshta Dhe Nuk Realizoni Dot Gjidhënien, e deri tek problemet me Mastitin Apo Kanalet e Bllokuara Të Qumështit. Për nënat problemi i të cilave kërkon një vëzhgim apo asistencë nga afër ofrohet shërbimi i VIZITAVE në shtëpi. Mos i lejoni vështirësitë e çastit të ndikojnë gjidhënien tuaj apo ushqyerjen më të vyer të një bebeje për t’u rritur i shëndetshëm.

WIC Logo Follow Your Heart

Veproni Në Kohë, Vepro Tani.

Kontakto Specialisten e Laktacionit dhe jepi fund vështirësive të tua. Përfito planin tënd të Laktacionit dhe ndjehu e lumtur.

Për më tepër informacione mbi Konsulencat e Gjidhënies mund të klikoni këtu. Për Planet e Laktacionit klikoni këtu.

Për të parë historitë e sukseshme të nënave rreth TRAJNIMEVE TË GJUMIT dhe SHËRBIMEVE TË LAKTACIONIT të ofruara prej meje klikoni këtu.

ticiana kushi CBE

like_us_on_facebook

ÇERTIFIKIMET E MIA.

certificatesjpg