WordPress database error: [The table 'm1pq_wfConfig' is full]
INSERT INTO m1pq_wfConfig (name, val, autoload) values ('lastPermissionsTemplateCheck', '1586400736', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE val = '1586400736', autoload = 'yes'

WordPress database error: [The table 'm1pq_wfConfig' is full]
INSERT INTO m1pq_wfConfig (name, val, autoload) values ('serverDNS', '1586400736;1703;162.144.212.137', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE val = '1586400736;1703;162.144.212.137', autoload = 'yes'

WordPress database error: [The table 'm1pq_options' is full]
UPDATE `m1pq_options` SET `option_value` = '1586400736.2524240016937255859375' WHERE `option_name` = '_transient_doing_cron'

Ëmbëlsirë me mollë për beba. - Bota e Bebave

WordPress database error: [The table 'm1pq_wfHits' is full]

Home Receta Ushqimesh Darka Ëmbëlsirë me mollë për beba.

Ëmbëlsirë me mollë për beba.

0
Ëmbëlsirë me mollë për beba.

Përbërësit:

  • 1 mollë e kuqe pa lëkurë (175g)
  • 60ml kos i bërë vetë

Pregatitja:

Qeroni, ndani bërthamat dhe priteni në feta mollën. Më pas vendoseni në një pjatë dhe futeni në mikrovalë me 2 lugë ujë.

  1. Mbulojeni me kapak dhe futeni në mikrovalë me nxehtësi të lartë për 2 minuta ose derisa fryti të jetë zbutur. OSE në të kundërt ju mund ta gatuani në një tigan të vogël, por të mbuluar për 5 minuta derisa të zbuten.
  2. Bëjeni frytin pure dhe pastaj lëreni të ftohet pak.
  3. Llokoçiteni kosin me mollët e ftohta, pastaj përziejini mirë. Shërbejini menjëherë ose kur të jenë pak më të ftohta.

Të dhëna mbi recetën:

apple_fool_600x440

Mosha: 4 deri në 6 muajsh

Pa gluten

Ëmbëlsirë

Snack

Përmban: Fruta dhe bulmet

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
A Kërkoni Një Gjumë Më Të Rehatshëm Për Bebin Tuaj ?Kliko për më tepër
+

WordPress database error: [The table 'm1pq_wfHits' is full]