Zhvillimi i fëmijës: 9 – 12 muajsh.

0
Zhvillimi i fëmijës: 9 - 12 muajsh

Zhvillimi i fëmijës: 6 – 9 muajsh.

0
Zhvillimi i fëmijës: 6 - 9 muajsh.
Zhvillimi i fëmijës 3 6 muajsh

Zhvillimi i fëmijës 3 – 6 muajsh.

0
Bebet midis 3 dhe 6 muajsh kanë bërë një rrugë të gjatë në tre muajt e parë të jetës dhe ata janë qenie jashtëzakonisht shumë sociale dhe e çmojnë të qënit

Zhvillimi i fëmijës 0 – 3 muajsh.

0
Zhvillimi i fëmijës 0 - 3 muajsh
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
A Kërkoni Një Gjumë Më Të Rehatshëm Për Bebin Tuaj ?Kliko për më tepër
+