Këshilla si të humbisni peshën e fituar gjatë shtatzënisë.

0
Këshilla si të humbisni peshën e fituar gjatë shtatzënisë.
Pse prindërit kanë nevojë për gjumë

Pse prindërit kanë nevojë për gjumë?

0
Kur foshnjat nuk flenë, as nënat e tyre nuk e bëjnë këtë. Nënat e foshnjave me probleme të gjumit janë

Çfarë është mastiti i gjirit ?

0
Mastiti është një infeksion i indit të gjirit që rezulton në dhimbje të gjirit, ënjtje, ngrohtësi dhe skuqje. Nëna gjithashtu mund të ketë ethe apo të dridhura. Inflamacioni i gjirit

Çfarë është një blister/flluskë në thithën e gjirit?

0
Blister është një flluskë e vogël e bardhë në majë të thithës së gjirit të femrës që duket si një puçër e vogël, e mbushur me qumësht. Kjo flluskë mund të mbulojë vetëm njërën vrimë të thithës së gjirit apo pore të lëkurës përreth. Ajo

Dhimbje në gji? Çfarë janë Galaktocelet?

0
Galaktoceli është një kist në gji që është i mbushur me qumësht. Ato ndodhin (shumë e rrallë) në gratë që janë shtatzëne, në përiudhën e gjidhënies, ose që kanë qenë në laktacion kohët e fundit.

Jeni duke hasur vështirësi me GJUMIN e bebes tuaj apo me...

0
Jeni duke hasur vështirësi me GJUMIN e bebes tuaj apo me GJIDHËNIEN ??? Jeni në vendin e duhur.
sa kg duhet të shtojnë gratë shtatzëna

Ja sa kg duhet të shtojnë në peshë gratë shtatzëna.

0
Shtimi në peshë gjatë shtatzënisë varet nga pasha që ju keni pasur para se të konceptonit bebin dhe se sa e përshtatshme
A lejohen proçedurat dentare përgjatë ushqyerjes me gji

A lejohen proçedurat dentare përgjatë ushqyerjes me gji?

0
Të dyja si: rrezet-x dhe Novocaine (apo ilaçe të tjera të cilat përdoren për anestezi lokale, të tilla si
Palestra/Ushtrimet fizike përgjatë ushqyerjes me gji të bebit.

Palestra/Ushtrimet fizike përgjatë ushqyerjes me gji të bebit.

0
Studimet nuk kanë treguar asnjë ndryshim në volumin, përbërjen e qumështit të gjirit ose shtimit në peshë të foshnjave
A duhet t’i jap gji bebit nëse jam sëmurë

A duhet të vazhdojë t’i jap gji bebit nëse jam sëmurë?

0
Gjatë çdo sëmundje "të zakonshme", të tilla si: gripi, grykët e skuqura, dhimbjet e barkut, temperaturat e larta
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
A Kërkoni Një Gjumë Më Të Rehatshëm Për Bebin Tuaj ?Kliko për më tepër
+