Ciklet e gjumit

Pse fëmijët duhet të flenë? Ciklet e gjumit.

0
Gjumi është i rëndësishëm për shëndetin dhe mirëqenien në çdo moshë, por bebet, fëmijët dhe të rriturit flenë ndryshe

A shkakton humbja e gjumit probleme emocionale tek bebet?

0
Humbja e gjumit tek fëmijët mund të kontribuojë në :

Gjumi i të porsalindurve. Çfarë duhet të dini?

0
Gjumi i të porsalindurve. Çfarë duhet të dini? I porsalinduri juaj është i programuar për të fjetur ndryshe nga ju. Ja çfarë duhet të dini rreth mënyrës dhe kohës kur foshnjat e sapolindura flenë.

Elementet e domosdoshme për një gjumë të shëndetshëm tek bebet.

0
Elementet e domosdoshme për një gjumë të shëndetshëm tek bebet. Një gjumë i shëndetshëm kërkon:

Ja çfarë thonë studimet për ndikimin e gjumit tek bebet.

0
Ja çfarë thonë studimet për ndikimin e gjumit tek bebet. Deprivimi nga gjumi kur vjen në jetë një foshnje është krejtësisht normal. Po, pagjumësia është një pjesë normale e prindërimit. Por, kur fëmijët dhe prindërit vuajnë nga privimi kronik i gjumit, ne duhet të jemi seriozisht të shqetësuar.

Guida e Trajnimit të Gjumit tek bebet: Provat Shkencore.

0
Zgjidhja e problemeve të gjumit tek fëmijët: Provat. Strategjitë e rekomanduara në udhëzuesin tonë për zgjidhjen e problemeve të gjumit të fëmijës janë të bazuara në prova shkencore në atë çfarë funksionon për zgjidhjen problemeve të gjumit të bebeve. Përveç kësaj, strategjitë e paraqitura në udhëzues janë vlerësuar në mënyrë të veçantë në kërkimin Australian. Më poshtë po ju përshkruaj këtë kërkim dhe gjetjet e tij.

Ja cilat janë shkaqet përse bebet zgjohen shpesh gjatë natës.

0
Ja cilat janë shkaqet përse bebet zgjohen shpesh gjatë natës.

7 Mitet e gabuara mbi gjumin e bebave.

0
7 Mitet e gabuara mbi gjumin e bebave.

Problemet e gjumit tek bebet.

0
Problemet e gjumit tek bebet.

Kur duhet të vendoset foshnja në dhomën e saj?

0
Kur duhet të vendoset foshnja në dhomën e saj?
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
A Kërkoni Një Gjumë Më Të Rehatshëm Për Bebin Tuaj ?Kliko për më tepër
+