Zhvillimi Historik i fëmijës nga 4 – 6 muajsh .

0
Muajt 4, 5 dhe 6 janë një kohë emocionuese në zhvillimin e fëmijës tuaj. Midis 4 dhe6 muaj të moshës, fëmija ka filluar të...

Zhvillimi Historik i fëmijës nga 10 – 12 muajsh.

0
Duke iu afruar vitit të parë të jetës, zhvillimi i fëmijës suaj do të përparojë në faza të reja.

Zhvillimi Historik i fëmijës nga 2 – 3 vjeç.

0
Fëmija juaj është duke u zhvilluar me shpejtësi dhe kopështi është shumë afër tij. Në këtë moshë është shumë e rëndësishme që të vërehen

Zhvillimi Historik i fëmijës nga 13 – 18 muajsh.

0
Në këtë moshë fëmija juaj është duke u bërë më aktiv dhe më i pavarur. Të shohim më poshtë progresin e piketave të zhvillimeve.

Grafiku i rritjes së bebeve vajza 0-12 muajshe.

0
  Grafiku me poshtë jep një ide për 3-97% te standartit të rritjes për vajzat. Kjo tabelë jep kufinjtë e matjes për 3-97% të standardeve...

Zhvillimi Historik i fëmijës nga 7 – 9 muajsh.

0
Nga 7 deri në 9 muajsh, bebi juaj fillon të bëjë lëvizje më të sofistikuara të trupit dhe të bashkëveprojë më shumë me gjërat që e rrethojnë.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
A Kërkoni Një Gjumë Më Të Rehatshëm Për Bebin Tuaj ?Kliko për më tepër
+