Zhvillimi Historik i fëmijës nga 19 – 24 muajsh.

0
Si fëmija juaj i afrohet moshës 2 vjeç, ata vazhdojnë të zhvillojnë aftësitë sociale, koordinimin, rutinat, vetë-shprehjen, dhe më shumë...

Zhvillimi Historik i fëmijës nga 13 – 18 muajsh.

0
Në këtë moshë fëmija juaj është duke u bërë më aktiv dhe më i pavarur. Të shohim më poshtë progresin e piketave të zhvillimeve.

Zhvillimi Historik i fëmijës nga 10 – 12 muajsh.

0
Duke iu afruar vitit të parë të jetës, zhvillimi i fëmijës suaj do të përparojë në faza të reja.

Zhvillimi Historik i fëmijës nga 7 – 9 muajsh.

0
Nga 7 deri në 9 muajsh, bebi juaj fillon të bëjë lëvizje më të sofistikuara të trupit dhe të bashkëveprojë më shumë me gjërat që e rrethojnë.

Zhvillimi Historik i fëmijës nga 4 – 6 muajsh .

0
Muajt 4, 5 dhe 6 janë një kohë emocionuese në zhvillimin e fëmijës tuaj. Midis 4 dhe6 muaj të moshës, fëmija ka filluar të...

Zhvillimi Historik i fëmijës nga 0 – 3 muajsh.

0
Më poshtë janë të listuara arritjet që fëmija juaj duhet të përvetësoj deri në 3 muajsh, si dhe disa shenja paralajmëruese të vonesave të mundshme....
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
A Kërkoni Një Gjumë Më Të Rehatshëm Për Bebin Tuaj ?Kliko për më tepër
+