Përbërësit:

-1 avokado e vogël

-2 lug të mdhaja fetëza (corn flakes) prej orizi
-1 lug e madhe leng molle

Përgatitja:-Fetëzat e orizit i perzieni ne 150 ml ujë dhe i zieni pak,2 deri ne 3 minuta. Prej avokados matni dhe merrni vetem 60 gr.Ia shtoni ket qullit te orizit poashtu edhe lengun e molles dhe te gjitha i puroni me mikser per bluarje.
-E pershtatshme prej muajit te 7