Pure karrote për bebe.

0
4702

Përbërësit:

• 2 karrota mesatare, të qëruara dhe të prera në kube

 

Përgatitja:

Pure_karrotash

1. Ziejini në ujë apo avull karrotat derisa të zbuten (rreth 10-15 minuta).

2. Pastaj hidhini në blender të bluhen derisa të fitohet masa e puresë. Nëse dëshironi pure më të lëngshme, hidhini puresë qumështin që e përdorë zakonisht foshnja apo ujë të vluar.

Pa gluten, pa grurë, pa qumësht dhe pa vezë (nëse gjatë pergatitjes keni përdorur ujë).