Rutina-menuja ditore e një bebeje 5 muajsh që ushqehet me qumësht gjiri.

8864

Rutina-menuja ditore e një bebeje 5 muajsh që ushqehet me qumësht gjiri.

istock_000013188397large

 

7:30 a.m.:  Zgjohet, pi gji, ndërron robet dhe pelenën.

8:00 a.m.:  Mëngjesi – çereal bebash me fruta.

8:15 – 9:00 a.m.: Luan me lodra dhe ulet tek disku i aktiviteteve.

9:00 – 11:00 a.m.: Dremitja 1.

11:00 a.m.: Zgjohet, pi gji dhe më pas ndërron pelenën.

11:30 a.m.: Dreka – një kavanoz me supë perimesh për beba.

11:45 a.m. – 12:30 p.m.: Luan me lodra dhe del për një shëtitje nëse është kohë e mirë.

12:30 – 2:30 p.m.: Dremitja 2.

2:30 p.m.: Zgjohet, pi gji dhe më pas ndërron pelenën.

3:00 – 4:00 p.m.: Luan

4:00 – 5:00 p.m.: Dremitja 3.

5:00 p.m.: Zgjohet, pi gji dhe më pas ndërron pelenën.

6:00 p.m.: Darka – perime dhe fruta për bebe.

7:00 p.m.: Lexon një libër, pi gji dhe pastaj në krevat për gjumë.

10:30 p.m.: Zgjohet të pijë gji dhe më pas fle deri në mëngjesin tjetër.