natural-Copy

Qumështi i gjirit është i rëndësishëm për rritjen dhe zhvillimin e fëmijës tuaj. Foshnjat që pijnë gji lulëzojnë. Për të bërë dallimin midis qumështit të nënës dhe formulës apo qumështit të kafshëve kam përgatitur një tabelë për ju me informacionin e duhur.

Untitled2

Lipase – një enzimë pankreatike që katalizon ndarjen e yndyrës së acideve yndyrore dhe glicerolit ose alkooleve të tjera.