Pulë me oriz dhe kajsi për bebe.

Pulë me oriz

Patate e ëmbël me spinaq dhe bizele për bebe.

Patate e ëmbël me spinaq dhe bizele për bebe.

Pure me kungulleshkë, karrotë dhe krem orizi për bebe.

Pure me kungulleshkë, karrotë dhe krem orizi për bebe.

Pure Lulelaker për bebe.

Pure Lulelaker për bebe.

Pure Karrote me Molle për bebe.

Pure Karrote me Molle për bebe.

Karrota, pastinak dhe pure patateje për bebe.

Karrota, pastinak dhe pure patateje për bebe

Pure brokoli dhe patate për bebe.

Pure brokoli dhe patate për bebe.

Tavë pule për bebe.

Tavë pule për bebe.

Qull orizi (oriz i bardhë apo kafe), Mualebi për bebe.

Qull orizi (oriz i bardhë apo kafe), Mualebi për bebe.

Pure nga brokoli dhe lulelakra për bebe.

Pure nga brokoli dhe lulelakra për bebe.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
A Kërkoni Një Gjumë Më Të Rehatshëm Për Bebin Tuaj ?Kliko për më tepër
+