Këshilla si të humbisni peshën e fituar gjatë shtatzënisë.

Këshilla si të humbisni peshën e fituar gjatë shtatzënisë.
Pse prindërit kanë nevojë për gjumë

Pse prindërit kanë nevojë për gjumë?

Kur foshnjat nuk flenë, as nënat e tyre nuk e bëjnë këtë. Nënat e foshnjave me probleme të gjumit janë

Çfarë është mastiti i gjirit ?

Mastiti është një infeksion i indit të gjirit që rezulton në dhimbje të gjirit, ënjtje, ngrohtësi dhe skuqje. Nëna gjithashtu mund të ketë ethe apo të dridhura. Inflamacioni i gjirit

Çfarë është një blister/flluskë në thithën e gjirit?

Blister është një flluskë e vogël e bardhë në majë të thithës së gjirit të femrës që duket si një puçër e vogël, e mbushur me qumësht. Kjo flluskë mund të mbulojë vetëm njërën vrimë të thithës së gjirit apo pore të lëkurës përreth. Ajo

Dhimbje në gji? Çfarë janë Galaktocelet?

Galaktoceli është një kist në gji që është i mbushur me qumësht. Ato ndodhin (shumë e rrallë) në gratë që janë shtatzëne, në përiudhën e gjidhënies, ose që kanë qenë në laktacion kohët e fundit.

Jeni duke hasur vështirësi me GJUMIN e bebes tuaj apo me...

Jeni duke hasur vështirësi me GJUMIN e bebes tuaj apo me GJIDHËNIEN ??? Jeni në vendin e duhur.
sa kg duhet të shtojnë gratë shtatzëna

Ja sa kg duhet të shtojnë në peshë gratë shtatzëna.

Shtimi në peshë gjatë shtatzënisë varet nga pasha që ju keni pasur para se të konceptonit bebin dhe se sa e përshtatshme
A lejohen proçedurat dentare përgjatë ushqyerjes me gji

A lejohen proçedurat dentare përgjatë ushqyerjes me gji?

Të dyja si: rrezet-x dhe Novocaine (apo ilaçe të tjera të cilat përdoren për anestezi lokale, të tilla si
Palestra/Ushtrimet fizike përgjatë ushqyerjes me gji të bebit.

Palestra/Ushtrimet fizike përgjatë ushqyerjes me gji të bebit.

Studimet nuk kanë treguar asnjë ndryshim në volumin, përbërjen e qumështit të gjirit ose shtimit në peshë të foshnjave
A duhet t’i jap gji bebit nëse jam sëmurë

A duhet të vazhdojë t’i jap gji bebit nëse jam sëmurë?

Gjatë çdo sëmundje "të zakonshme", të tilla si: gripi, grykët e skuqura, dhimbjet e barkut, temperaturat e larta
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
A Kërkoni Një Gjumë Më Të Rehatshëm Për Bebin Tuaj ?Kliko për më tepër
+