Përfitimet befasuese nëse mbani fëmijët dhe kafshët shtëpiake nën një çati.

Përfitimet befasuese nëse mbani fëmijët dhe kafshët shtëpiake nën një çati.

Ja sa vezë duhet të konsumojë një grua shtatzënë?

Ja sa vezë duhet të konsumojë një grua shtatzënë?

A është e dëmshme të konsumosh vezë gjatë shtatzënisë?

A është e dëmshme të konsumosh vezë gjatë shtatzënisë?
Guida e ushqyerjes me gji

Guida e ushqyerjes me gji gjatë vitit të parë të jetës...

Gjidhënia ndryshon ndërkohë që fëmija juaj rritet.  Më poshtë po ju tregojmë mënyrën si të përshtateni

Gërhitja tek fëmijët. Çfarë tregon ajo?

Gërhitja tek fëmijët. Çfarë tregon ajo?
fëmija im do të kuptojë "JO"

Kur fëmija im do të kuptojë “JO”?

Disa foshnja fillojnë të kuptojnë se çfarë do të thotë "jo" në rreth 6 muaj, por shumica nuk do të ndalojnë atë që po bëjnë si kundërpërgjigje

Këto janë arsyet pse fëmija juaj zgjohet disa herë gjatë natës.

Këto janë arsyet pse fëmija juaj zgjohet disa herë gjatë natës.
ushqimet që duhet t'i shmangni

Ja ushqimet që duhet t’i shmangni gjatë shtatzënisë.

Ju duhet të jeni tepër të kujdesshme për atë që hani kur jeni shtatzënë, sepse tashmë duhet të kujdeseni edhe për beben
rrezikshëm mërkuri në shtatzëni

Ja pse është i rrezikshëm mërkuri në shtatzëni.

Mërkuri është një metal që kur ekspozohet, mund të shkaktojë probleme serioze për ju dhe fëmijën tuaj ndaj dhe duhet

Shtatzënë me binjakë? Si duket kur ushqeheni për tre?

Shtatzënë me binjakë? Si duket kur ushqeheni për tre?
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
A Kërkoni Një Gjumë Më Të Rehatshëm Për Bebin Tuaj ?Kliko për më tepër
+